Kaarsenmakerij Victoria


Een kinderfeest bij Victoria is altijd feest!

Welkom in de wereld van de kaarsen en vier je kinderfeestje bij Victoria! Heb je ooit met je handen een kaars gekneed, heb je ooit met een waterballon in het kaarsvet gedompeld? Bij Victoria doe je het allemaal zelf! Voor elke leeftijd is er iets leuks te doen en de kaarsenmaakster vindt het leuk om te vertellen én ze houdt van plezier en grapjes.  Dus twijfel niet, vraag je papa of mama om je kinderfeestje te vieren bij Victoria. En mocht je je tijdens de vakanties vervelen, dan zijn er bij Victoria altijd leuke creatieve activiteiten lees meer....

Arbeidsintensief en complex

Victoria is een gezellige kaarsenmakerij in het historische vestingstadje Bourtange. Heerlijk om zomaar te bezoeken tijdens uw dagje uit of vakantie. In de kaarsenmakerij is  altijd iets beleven en te zien, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor de kinderen is het een onvergetelijke ervaring om hun eigen kaarsen te maken, maar ook menig volwassene heeft hier al plezier aan beleeft.

Dagelijks is de kaarsenmaakster bezig om de mooiste en bijzonderste kaarsen te maken, deze vindt u terug in de sfeervolle winkel. Veel van deze kaarsen zult u nergens anders meer vinden omdat ze te arbeidsintensief of complex te maken zijn.

Plezier en gezelligheid

In de winkel vindt u ook ambachtelijke zepen die speciaal gemaakt zijn voor Victoria. Van Swirlzeep tot de steeds meer bekendere zoutzeep, maar allemaal handgemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Victoria heeft verschillende workshops voor kleine en grote groepen en voor zowel voor kinderen als volwassenen. Kortom, wat u ook komt doen bij Victoria... plezier en gezelligheid staan voorop!

Ojaa, kinderen hebben een streepje voor bij Victoria, voor hun ligt er altijd iets lekkers klaar!

 

Maandag en vrijdag op afspraak geopend.

Datum

Begin 02-01-2017
Einde 31-12-2017

Locatie

Vesting Bourtange
Vestingstraat 1 Bourtange
9545PL

Kosten

Contactgegevens

31(0)599-354498