Kaarsenmakerij Wilhelmus


Winkel en assortiment

De winkel is gevestigd in een van oorsprong oude houtzagerij. De stoere, robuuste sfeer van toen hangt er nog steeds en dat maakt onze winkel uniek en erg gezellig.

Natuurlijk hebben we heel veel kaarsen, maar daarnaast kun je bij ons ook terecht voor aanverwante artikelen zoals kandelaars, lantaarns, vuurschalen, hippe én vintage kado’s. Kortom: een bonte verzameling van kleurrijke en bijzondere spullen. Voor ieder wat wils!

Werkplaats 

Menigeen zal er jaloers op zijn... en terecht, wij hebben een geweldige werkplaats tot onze beschikking! In het middengedeelte staan 2 grote bakken met vloeibare paraffine. Hier maken we onze dompelkaarsen en vinden de workshops plaats, omringd door kaarslicht, muziek en een sfeervolle aankleding. Deze ruimte heeft de ambachtelijke sfeer van een werkplaats en is ook gewoon gezellig.

Achterin het pand, waar overigens ook een ingang zit vanaf het Molenplein, staat onze werkbank. Hier maken we de mallen en vullen we deze met kaarsvet. Er is van alles te zien; hoe we de mallen vullen, hoe we ze lossen, hoe we kleuren, beschrijven, kaarsen voorzien van foto’s en/of teksten etc… Er staat een aardige voorraad met allerlei vormen kaarsen in onze voorraadkast.

Workshops

Bij ons kun je verschillende workshops volgen, van dompelkaarsen maken tot fakkels.                                        Bezoek onze websites voor de workshops en de tarieven.

Arrangementen

Dompelgang Een bezoek aan Kaarsenmakerij Wilhelmus inclusief kaarsen maken, gecombineerd met een wandeltocht door Eenrum. Lekker wandelen door mooi Eenrum langs allerlei bezienswaardigheden onder leiding van een professionele gids.

Waddengoud Een bezoek aan Kaarsenmakerij Wilhelmus inclusief kaarsen maken, gecombineerd met een bezoek aan Geitenboerderij Pieterburen. Op deze zorgboerderij krijgt u een rondleiding langs de beesten, de kaasmakerij en de Waddengoudwinkel. De kaas mag natuurlijk geproefd worden!

Rondje Eenrum Een hele middag onder de pannen rondom het Molenplein in het gezellige dorp Eenrum! Een rondleiding in het mosterdmuseum Abrahams Mosterdmakerij, een rondleiding in de molen De Lelie, kaarsen maken bij Kaarsenmakerij Wilhelmus en een kopje koffie met Groninger koek bij Abrahams Mosterdmakerij.

Feestjes en uitjes

Ook kunt u bij ons terecht voor kinderfeestjes, groepsfeestjes en bedrijfsuitjes. Bezoek de website voor de verschillende mogelijkheden die wij hiervoor bieden.

 

Datum

Locatie

Hoofdstraat 14 Eenrum
9967RJ

Kosten

Bezoek de website voor de verschillende tarieven.

Contactgegevens

0595 491 388