Andledon


Cultuurerf

Op een steenworp afstand van de Waddenkust, op het Groninger Hoogeland, ligt Cultuurerf Andledon. Het erf draagt de oude historische naam van het dorpje Den Andel, dat zoveel betekent als 'plaats bij het kweldergras'. Cultuurerf Andledon is een particuliere cultuuronderneming die mede gedragen wordt door enthousiaste vrijwilligers.

Sinds het voorjaar van 2012 biedt het Cultuurerf een eigenzinnig programma vol poëzie, muziek en bijzondere evenementen. De voorstellingen vinden plaats in de parkachtige tuin, grenzend aan een bos, in de Vertelhut of in de Theaterruimte. Gastvrijheid, passie en beleving zijn de sleutelwoorden op Cultuurerf Andledon!

Ontwikkeling

Het Cultuurerf is nog volop in ontwikkeling. Buiten de voorstellingen om wordt hard gewerkt aan het opknappen van het Cultuurerf. In ruimtes die eerst een geheel andere bestemming hadden worden stap voor stap nieuwe invullingen gecreëerd: van magazijnruimte tot Vertelhut, van autowerkplaats tot vergaderruimte, van stalling tot theater, van timmerwerkplaats tot...

Kom langs en maak de veranderingen mee!

Datum

Locatie

Kruisweg 6 Den Andel
9956PK

Kosten

Van 0 tot 15 euro

Contactgegevens

06 1457 0608