Huis voor de Kunst


Een gewoon huis met buitengewone inhoud​

Veel liefhebbers zijn gewend om kunst in musea, galeries of kunstbeurs te bekijken. Heldere en ruime zalen, goed uitgelichte wanden en het toezicht van een suppoost zijn daarbij niet meer dan gebruikelijk. Verreweg de meeste kunst is echter helemaal niet gemaakt voor zo'n setting, maar juist voor een huiselijke omgeving: de huis-, eet- of slaapkamer van een particuliere kunstkoper.

In Huis voor de Kunst vindt die kunst weer een thuis. Wij brengen in een ontspannen en aangename huiskamersetting kunst onder de mensen. Verzamelaars en belangstellenden komen ongedwongen samen en worden geprikkeld door de diversiteit van onze collectie, die altijd weer met liefde en passie wordt samengesteld. Met ruim duizend werken biedt Huis voor de Kunst buitengewoon zintuigprikkelende kunst waar iedere liefhebber door verrast, verbaasd en geroerd wordt.

Met hun jarenlange ervaring en veel kennis van zaken zijn Mechteld Timmer en Jan Starke uw persoonlijke aanspreekpunt. Zij gaan graag met u in gesprek, vertellen u de verhalen achter de schilderijen en nemen u mee in hun buitengewone wereld van de zintuigprikkelende kunst. Mogen zij u ontmoeten?

 

Datum

Locatie

Stationsstraat 10 Veendam
9641KE

Kosten

Contactgegevens

+31(0)598 63 26 75