Het Eiland van Groningen


Het Eiland van Groningen is een plek om te leren, spelen en werken voor klein en groot

Een plek waar jong en oud samen komen, zich kunnen ontwikkelen en krachten bundelen. Er is plek voor flexwerkers, yogalessen, lezingen en evenementen. Er is een verwachtkamer voor de pre-natale zorg, kleinschalige kinderopvang op de begane grond.

’s Ochtends yoga, ’s middags vechtsport, ’s avonds lezingen in de dojo. In de keuken ’s ochtends smaak- en kooklessen voor de allerkleinsten, aan het eind van de dag kun je aanschuiven voor een gezonde maaltijd. De studio, het atelier en de spreekkamer, iedere ruimte biedt ruimte aan verschillende deelnemers en disciplines. Hoe uiteenlopender, hoe beter.

Door functies te combineren wordt het Eiland een plek waar we gezamenlijk de huur betalen, van elkaar kunnen (blijven) leren en in combinatie(s) waarde toevoegen.

Voor meer informatie

Het Eiland biedt ruimte voor zeer uiteenlopende activiteiten. Heb je een idee voor een lezing of workshop of wil je zelf een activiteit aanbieden? Heb je opmerkingen of vragen? Stuur een berichtje naar post@eilandvangroningen.nl. Of kom even aanwaaien bij de open inloop op donderdagen tussen 9 en 11 uur. Hoe meer energie, hoe meer beweging. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Datum

Locatie

Zuiderpark 20 Groningen
9724AH

Kosten

Contactgegevens

050-7851720