Paviljoen Appelbergen


Pannenkoeken!

Ons Paviljoen is gelegen in het prachtige natuurgebied Appelbergen te Glimmen. Het Paviljoen is een veelzijdig horecabedrijf met zeer uitgebreide mogelijkheden voor jong en oud.

Het Paviljoen is gezellig ingericht. U bent 365 dagen per jaar welkom voor een kopje koffie met appelgebak of één van onze andere specialiteiten. De kinderen kunnen ondertussen spelen in de speeltuin of genieten van diverse heerlijke vers gebakken pannenkoeken.

Wij ontvangen u ook graag voor een familiedag, kinderfeestje, receptie of bedrijfsuitje. Dit kan in combinatie met de arrangementen die wij bieden waaronder, thema-avonden, buitenactiviteiten en speurtochten. Voor meer informatie bel ons, mail ons of kom langs!

Routebeschrijving

Soms brengt de auto navigatie u naar de verkeerde kant van de Hoge Hereweg. Om bij ons te komen kunt u het beste rijden naar Glimmen vervolgens de afslag richting Noordlaren/Zuidlaren nemen en via de Zuidlaarderweg richting de kruising/dreisprong Zuidlaarderweg/Vogelzangssteeg. Op die driesprong neemt u het harde grind pad (de Hoge Hereweg). U rijdt op deze semi verharde weg (hele jaar door begaanbaar) in circa 800 meter rechtstreeks naar het Paviljoen Appelbergen.

Datum

Locatie

Hoge Hereweg 33 Glimmen
9756TG

Kosten

Voor de verschillende tarieven: bezoek de website.

Contactgegevens

050 406 1594