TukTukTea


Superleuk!

Theetje... avontuurlijk tukken door Nationaal Park Lauwersmeer en route naar De Theefabriek voor een heerlijke Tea of Brunch, hoeveel mooier kan het leven nog worden?! Ook superleuk voor een avontuurlijk vrijgezellenfeest trouwens! Wij vinden het in ieder geval zo leuk dat u bij het boeken van de TukTukTea zowel €5,- korting op de reguliere TukTuk-huurprijs krijgt als 10% korting op de normale, individuele Tea-prijzen bij De Theefabriek.

Het TukTukTea-seizoen loopt ongeveer van half maart tot half oktober, een beetje afhankelijk van de weersomstandigheden. In de winterperiode is het simpelweg te koud om te TukTukken.

Nog doller

En natuurlijk kan het altijd nog doller: een TukTuk met een uiterst discrete privé-chauffeur in vol ornaat, een superromantische Torenhoge Tea in De Torenkamer (ideale locatie voor een huwelijksaanzoek!), een reisje vol vlinders in de buik door het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer en het Groninger Land en wellicht nog een klein verrassinkje hier en daar. Kost een poepie: €245,-, maar dan heb je ook wat, wellicht een partner voor je hele leven! Alleen te boeken om 14:00 uur.

Datum

Locatie

De Theefabriek
Hoofdstraat 15-25 Houwerzijl
9973PD

Kosten

Voor de verschillende tarieven: bezoek de website.

Contactgegevens

0595 572 053