Workshops op Landgoed Ekenstein


Kookworkshop

Een uitstekend idee voor teambuilding, een bedrijfsuitje, als verjaardagscadeau of een leuke avond uit met vrienden of familie. Maar natuurlijk ook een vrijgezellenfeest. De cursus wordt verzorgd voor minimaal 10 tot maximaal 30 personen.

Onder het genot van een aperitief wordt het menu uitgelegd, waarna de deelnemers zelf aan de slag kunnen met de uitgereikte recepten. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van een van onze ervaren koks. Na het koken gaat u direct aan tafel om te genieten van de door u zelf gemaakte lekkernijen.

Op maat gemaakt vanaf  € 49,50 per persoon, inclusief wijn.

 

Chocoladeworkshop

Zelf overheerlijke bonbons maken en versieren. Landgoed Ekenstein nodigt u uit om deel te nemen aan een chocoladeworkshop.

U krijgt les in het vervaardigen van overheerlijke bonbons met vulling van onder andere slagroom, noten en fudge. Onze koks vertellen u alles wat u moet weten om met chocolade de meest prachtige en overheerlijke bonbons te maken. Uiteraard krijgt u de recepten en bonbons in een prachtig doosje mee naar huis.

Op maat gemaakt vanaf € 29,50 per persoon inclusief koffie, thee, frisdrank en alles wat u zelf maakt.

Na de chocoladeworkshop kunt u er nog een High Tea bij boeken waar u meerdere heerlijkheden kunt proeven. Kosten € 18,50 per persoon.

 

Het minimaal aantal deelnemers voor de workshops is 10 personen. Minder is eventueel mogelijk tegen een meerprijs. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd? Bel ons of stuur een mail naar het volgende e-mail adres: info@ekenstein.com

Datum

Locatie

Alberdaweg 70 Appingedam
9901TA

Kosten

Contactgegevens

0596 628528